Saturday, January 3, 2009

Αυτοψία στον γιο του Τραβόλτα


Πέθανε ο γιος του Τραβόλτα, Τζετ 16 ετών στις Μπαχάμες όπου οι οικογένεια έκανε διακοπές.

Μια αστυνομικός διέρρευσε στον Τύπο ότι εκ πρώτης όψεως ο Τζετ έπαθε κρίση και έπεσε στο μπάνιο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του.Ο Τζετ Τραβόλτα έπασχε από την νόσο του Kawasaki, όμως οι γονείς του, οπαδοί της σαϊεντολογίας, είχαν μια διαφορετική προσεγγιση στο πρόβλημά του (χωρίς φάρμακα).








Η επιλογή της θρησκείας τους, τούς έφερνε συχνά κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πολλές φήμες οργίαζαν για τον τρόπο ζωής τους.

Από την πιο ανώδυνη που έλεγε ότι ο Τραβόλτα πάσχοντας από αϋπνίες, ζούσε νύχτα και κοιμόταν μέρα, με αποτέλεσμα όλη η οικογένεια να ακολουθεί το πρόγραμμά του για να βλέπονται, έως και την αμφιλεγόμενη σεξουαλικότητα του ηθοποιού, που «τον είδαν να βγαίνει από καμαρίνι με τον Μελ Γκίμπσον» πριν 20 χρόνια, τις φωτογραφίες που βγήκαν στο National Enquirer, έως και την «έκθεση» του γάμου του ως ένα καλοστημένο πρόγραμμα επανένταξης στον κόσμο των «φυσιολογικών», σχεδιασμένο από την Σαϊεντολογία.











Πιθανόν λοιπόν η θρησκεία του ηθοποιού και τα δόγματά της που είναι παντα κατω από διενεξη και αμφισβήτηση στις ΗΠΑ, να είναι η αιτία πίσω από τις φήμες και τα γιατί που ακολούθησαν μετα την απόφαση των αρχών να γίνει αυτοψία στο παιδί.










Οι Τραβόλτα έχουν άλλο ένα παιδί την Ella Bleu.



Υ.Γ
Τα τελευταία νέα μιλούν για ανακοπή καρδιάς.

No comments: