Wednesday, January 19, 2011

The Golden globes (personal gossip)

Λιτή η τελετή φέτος.

O Ricky Gervais είναι ο νέος γελειοτοποιός του Χόλυγουντ, καινοτομια, θρασύς αλλα θα τον βαρεθούν γρήγορα, ή καποια στιγμή θα τα βάλει με κάποιον που δεν εχει καθόλου χιούμορ.
Η Μιλα Ζοζοβιτς καθόταν μπροστα στον φακό τοσο ποζεράτη και με ύφος που ξεχνούσες τι παρουσίαζε.
Ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν κατα την γνώμη μου και θα ήταν ενδιαφέρουσες να δούμε ήταν:
Temple Gredin (η ιστορία μιας αυτιστικής γυναίκας από την σκοπιά του μυαλού της)
Burlesque (τέλειο τραγούδι της Αγκιλέρα και της Σερ)
The kids are alright

Η Τζένιφερ Λόπεζ παραμένει πανέμορφη, κάθε φορά που την βλέπω απορώ με την πορεία μιας πρώην Fly girl στο In living color, η σειρά από την οποία ξεπήδηξαν τα αδεφια Wayans, o Jammie Fox και ο Jim Carrey.

H Michelle Pfeiffer εχει εμφανή τα σημάδια της ηλικίας και της "επανόρθωσης" στο πρόσωπό της και μας θύμισε οτι τελικά όλοι μεγαλώνουμε.
Ο Robert Downey Jr από τους μεγαλύτερους ηθοποιους της γενιάς μας ήταν απολαυστικός (του συγχωρούμε οτι πρώτος έδωσε στην Drew Barrymmore να δοκιμάσει ναρκωτικά όταν ήταν...9?)
O Stalone βγήκε και τρομάξαμε. Φορούσε σίγουρα κορσέ και το πρόσωπό του ήταν παραμορφωμένο από πλαστικές. Οπως και η γυναίκα του Dennis Quaid.
Μα καλά, με τοσα χρήματα δεν μπορούν να κάνουν καλύτερη δουλειά;
Με μεγάλη χαρά ειδα τον Τζέφρι Ρας, μας ειχε λείψει.
Ο Πατσίνε κέρδισε για την ιστορία του Τζακ Κεβόρκιαν, ενός γιατρού που εκανε ευθανασία σε ασθενείς. Είχα ξεκινήσει να το βλέπω αλλα για να ειμαι ειλικρινής βαρέθηκα και δεν το τελείωσα.
Σπάστηκα που κέρδισε η Clare Danes. Οταν η Mairy Louise Parker ήταν έγκυος 8 μηνών από τον Billy Kudrup, αυτός την πάρατησε για την Ντέινς. Μου ειχε φανεί απίστευτα κακόγουστο και από τοτε μου χει κάτσει ως καποια πολύ ψυχρή.
Οπότε οσο ταλέντο και να εχει, δεν μπορώ να την δω θετικά.

No comments: