Monday, November 3, 2008

Οι φοβίες των διάσημων

Τι φοβούνται στο Hollywood;

1 Οκτωβρίου 2007 | 07:43 πμ

...από τη " Lili"

Ο περισσότερος κόσμος πηδάει ψηλά μόλις δει ένα ποντίκι.

Οι περισσότεροι από μας ανατριχιάζουμε στην σκέψη ενός δυστυχήματος, στη θέα του αίματος και αηδιάζουμε με σχετικά κοινά πράγματα όπως πχ οι μπάμιες ή μια μεγάλη κατσαρίδα.
Οι σταρ όμως πρέπει να ξεχωρίσουν και σ’ αυτόν τον τομέα από τους κοινούς θνητούς και ανάγουν τις φοβίες σε περίπλοκα συμπλέγματα.
Λες να έχει κάτι το νερό;
Και αν ναι…
Τι πίνουν;

Μ’ αγαπά, δεν μ’ αγαπά.


H Christina Richie, φοβάται τα φυτά. Γιατί ως γνωστό, έχουν νύχια και δόντια και τρώνε τους ανθρώπου). «Τα φυτά εσωτερικού χώρου με ανατριχιάζουν» είπε η ίδια σε μια συνέντευξη της. «Η ιδέα ότι υπάρχει ένα φυτό μέσα στο σπίτι με αηδιάζει πέραν κάθε ορίου. Αν δε, ακουμπήσω ένα κατά λάθος, χάνω τον έλεγχο.»
Άλλοι τα ακουμπάνε, άλλοι τα κάνουν ρόφημα, άλλοι τα καπνίζουν…Όπως και να ‘χει ποτέ μην της στείλετε ένα μπουκέτο λουλούδια. Ξέρετε… I see dead flowers

Μια ω-ραία πε-ταλούδα

Η αιθέρια και πανέμορφη Nicole Kidman φοβάται τις εξίσου αιθέριες πεταλούδες. Όπως ομολογεί και η ίδια, όταν έβλεπε μια πεταλούδα στην είσοδο του σπιτιού τους, σκαρφάλωνε τον φράχτη για να την αποφύγει.


Μα πόσο μεγάλες επιτέλους είναι οι πεταλούδες στην Αυστραλία; Φήμες λένε επίσης ότι φοβάται και τον ήλιο, σε βαθμό να τυλίγεται με καπέλα, φουλάρια πάνω στα καπέλα, τζάκετ και γάντια, μες το καλοκαίρι. Ίσως έπρεπε ο σκηνοθέτης του Invasion, να προμηθευτεί μερικούς πρόχειρους σκώρους στα γυρίσματα,
Θα βοηθούσε.

Έχεις λίγο ρουζ;









Ο Johnny Depp βάφτηκε για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Jack Sparrow, έναν ρόλο που δημιούργησε έχοντας κατά νου την χαρά των παιδιών του, που θα μπορούσαν επιτέλους να τον δουν στην μεγάλη οθόνη. Όντως, ο μπαμπάς Τζόνι δεν τα πήγε ποτέ να δούνε τις ταινίες του, όπως και δεν τα πήγε ποτέ στο τσίρκο. Ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Johnny ανατριχιάζει με το ψεύτικο βαμμένο χαμόγελο των κλόουν και δηλώνει ότι πλέον ελέγχει την ασθένεια αυτή- που είναι πλέον αναγνωρισμένη από τους περισσότερους ψυχιάτρους στην Αμερική. Εδώ δεν έχει φτάσει η επιδημία, μάλλον δεν είναι κολλητική.

Μια μύγα στην σούπα μου.

Ο Σπάιντερμαν Tobey Mc Guire δεν θα πείραζε ούτε μύγα απ’ ότι φαίνεται αφού η ιδέα του κρέατος του είναι τόσο σιχαμερή, που όταν πηγαίνει σε εστιατόρια, έχει μαζί του τα δικά του μαχαιροπήρουνα και καταφέρνει να του ψήνουν τα λαχανικά του σε καινούργια σχάρα, στην οποία δεν έχει ακουμπήσει ούτε ένα τόσο δα παϊδάκι. Αναρωτιέμαι, πριν φιλήσει κάποια, της κάνει εργαστηριακό έλεγχο τι έφαγε;

Καλύτερα να μιλάς παρά να μασάς.

Ο David Beckham δεν αντέχει καθετί δυσαρμονικό, όπως εκμυστηρεύτηκε η Βικτόρια σε συνέντευξη της. Είναι ικανός να πετάξει το τρίτο κουτάκι κόκα κόλας από το ψυγείο για να είναι ζυγός ο αριθμός ( με την ποδοσφαιρική ομάδα που έχει έντεκα παίχτες, πως τα πάει;). Όλα τα τρόφιμα, μπουκάλια και κονσέρβες πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένα, και τα ρούχα που φοράει το ζευγάρι, εναρμονισμένα χρωματικά με τα έπιπλά τους. Μαντεύω την μελλοντική αιτία διαζυγίου. «Ήθελε να φορέσει κόκκινο φόρεμα κύριε Πρόεδρε, ενώ είχα ξεκαθαρίσει ότι θα φορούσα πράσινο τζάκετ. Το έκανε επίτηδες για να με βασανίσει.»
Κρίμα το παιδί, είναι και κούκλος.

Φεγγάρια καθρέφτες, όλοι ψεύτες.

Η αγαπημένη μας ξανθιά - λέμε τώρα - Pamela Anderson, φοβάται τους καθρέφτες. Πιο συγκεκριμένα φοβάται το είδωλο της. Κάτι ανώμαλο για κάποιον που πληρώνεται κυρίως για την εμφάνιση του. Ψίθυροι από το σετ των σειρών στις οποίες πρωταγωνιστούσε, ανάφεραν ότι έδιωχνε όποιον μακιγιέρ ερχόταν κοντά της με καθρέφτη και έχει η ίδια δηλώσει συστηματικά ότι δεν παρακολουθεί ποτέ τον εαυτό της στην τηλεόραση.(έτσι εξηγούνται πολλά)


Και εμείς γερνάμε Πάμελα, όμως δεν κάνουμε έτσι. (οι πλαστικές-στο- στήθος-αντιπερισπασμοί πιάσανε, ή να ακυρώσω τον Φουστάνο;)

Μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά

Η Carmen Electra φοβάται το νερό. Όχι, δεν έχει συμπτώματα λύσσας, απλά πάσχει από μια αναγνωρισμένη φοβία, η οποία έκανε τα γυρίσματα της στο Baywatch σκέτο μαρτύριο. Στην πραγματική ζωή η Κάρμεν δεν πλησιάζει ούτε στα εκατό μέτρα την παραλία. (Αλήθεια, πως πλένεται;)

Πολλοί ηθοποιοί αναγκάζονται λόγω της δουλειάς τους να έρθουν αντιμέτωποι με τις φοβίες τους, όπως πχ η Ούμα Θέρμαν που ούρλιαξε με την ψυχή της στην σκηνή του Kill Bill όπου ήταν θαμμένη ζωντανή (πάσχει από κλειστοφοβία). Όμως η κλειστοφοβία , ο φόβος του αεροπλάνου ( Σερ, ), η αγοραφοβία ( Κιμ Μπέσιντζερ, Ντάρυλ Χάνα) είναι κατανοητές φοβίες και πιο διαδομένες. Το να φοβάσαι ένα ποτήρι νερό;

Και σου πάει αυτό το χρώμα

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον, πέρα από το ότι είναι γνωστός επειδή παντρεύτηκε την Αντζελίνα Ζολί πριν λίγα χρόνια και κουβαλούσε το αίμα της σε ένα φιαλίδιο γύρω από τον λαιμό του, πάσχει από χρωματοφοβία.

Τα ζωηρά χρώματα τον τρομάζουν
(Μπου! Είμαι το Μπλε, ένα πραγμα;)
Όπως τον τρομάζουν και τα έπιπλα αντίκες.

Όπως και ο ίδιος ομολογεί, δεν αντέχει να βρίσκεται σε ένα δωμάτιο με έπιπλα που φτιάχτηκαν πριν το 1950. Πριν τον καλέσετε λοιπόν, τσεκάρετε την ημερομηνία παραγωγής του κομοδίνου σας, γιατί ο Μπίλι Μπομπ πιστεύει ότι μάλλον πέθανε από ξυλοδαρμό με αντίκα σε μια προηγούμενη ζωή.


Μπίλι Μπομπ, furniture don’t kill people, people kill people.


Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν

Ο Orlando Bloom φοβάται τα γουρούνια. Αν και δεν μπορώ να διανοηθώ που μπορεί να βρεθεί γουρούνι ελεύθερο στο Λ.Α, εκτός αν πάει κάποιος επίσκεψη στον Τζωρτζ Κλούνεϊ που έχει ένα για κατοικίδιο.

Παρ’ αυτά συμπάσχω και διαβάζω –τρώγοντας παϊδάκια- ότι στο σετ των γυρισμάτων Kingdom of heaven, ένα γουρούνι που βρήκε στιγμιαία την ελευθερία του, αιφνιδίασε τον ηθοποιό που άρχισε να τρέχει και να τσιρίζει πανικόβλητος. Τσκ τσκ τσκ Δεν υπάρχουν άντρες πια.


(fe-mail.gr)

No comments: