Monday, November 3, 2008

Η ωραία και το τέρας

Πολλά ζευγάρια μας κάνουν να γυρίσουμε το κεφάλι, αν έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, ή διαφορά εμφάνισης. Αν και συνηθίζεται να βλέπουμε μια όμορφη γυναίκα στο πλευρό ενός άσχημου αλλά δυνατού/ έξυπνου άντρα, το αντίστροφο είναι πιο σπάνιο. Στις επόμενες φωτογραφίες θα δούμε τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια του Χόλυγουντ, στο παρελθόν και στο παρόν.

Η Jennifer Lopez βρήκε στον Marc Anthony μετά τον χωρισμό της με τον Ben Affleck,
παρηγοριά (υπήρξαν εραστές στο παρελθόν)…που εξελίχτηκε σε έρωτα και οδήγησε στον τρίτο της γάμο και στα δίδυμα που αποκτήσαν πρόσφατα.

Όταν η Cate Blanchett γνώρισε τον συγγραφέα Andrew Upton, τον βρήκε φαντασμένο και ψωνισμένο. Και μετά φιλήθηκαν. Δέκα χρόνια αργότερα υποδέχονται το τρίτο τους παιδί.

Η Sienna Miller, τα είχε με τον Jude Law. Ο οποίος την απάτησε με την νταντά των παιδιών του. Και χώρισαν. Τώρα τα έχει με τον Rhys Ifans (έπαιζε τον περίργο φίλο του Χιου Γραντ, μαζί με την Julia Roberts στο Notting Hill, και σε πολλές άλλες ταινίες).
Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος.

Αντικειμενικά, η Keely Smith δεν είναι άσχημη, ισα ίσα που έχει πολύ όμορφο πρόσωπο. Όμως αντικειμενικά πάλι…αυτός δίπλα της είναι ο Pierce Brosnan. O James Bond. Oσο να ‘ναι, μια έκπληξη την νιώθεις όταν τους βλέπεις μαζί πρώτη φορά.


Η Keely είναι η δεύτερη γυναίκα του ηθοποιού που έχασε την πρώτη γυναίκα του από καρκίνο.

Η Juliet Mills περνάει τον σύζυγό της, Maxwell Caufield, 18 χρόνια και είναι παντρεμένοι πάνω από είκοσι. Και μπορεί να μην ήταν άσχημη όταν γνωρίστηκαν…
όμως ο Μαξ ήταν και είναι ακόμα κούκλος.

Η περίπτωση του Vernon Troy είναι λίγο διαφορετική γιατί είναι από κείνες τις σχέσεις όπου αναρωτιέσαι αν η κοπελιά παραδίπλα αποσκοπεί στην δημοσιότητα…όμως επειδή είναι μαζί τα τελευταία χρόνια, και, όπως είδαμε και πιο πάνω, ο έρωτας είναι τυφλός, τους συμπεριλαμβάνουμε σ’ αυτό το αφιέρωμα.

Η Christina Aguilera έχει αναμφισβήτητα από τις καλύτερες φωνές, και πολύ όμορφο πρόσωπο. Ο σύζυγός της Jordan Bratman, μουσικός παράγωγος, δεν είναι ο τύπος του άντρα που θα κοίταζες δύο φορές, όμως κέρδισε την X-stina, και πρόσφατα απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί.

Η Ellen έγινε σύμβολο όταν μέσα από την σειρά της, παραδέχτηκε ότι είναι γκει.
Η σύντροφό της τα τελευταία χρόνια, η Portia De Rossi, ήταν ένα αντρικό όνειρο μέχρι την στιγμή που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με την θετή κόρη του Ringo Star (Beatles), να φιλιούνται στο δρόμο.
Λίγους μήνες αργότερα, η Ellen έκλεψε την Πόρσια από την Gregorini, και μας έχει μείνει η απορία.

Ας δούμε λίγο όμως, και κάποια «κλασσικά» ζευγάρια του παρελθόντος.
Η Julia Roberts με έναν πρώην σύζυγο, τον τραγουδιστή Lyle Lovett.
Παραμένουν καλοί φίλοι και το Χόλυγουντ ακόμα να συνέλθει από τον γάμο της τοπ ηθοποιού με τον άσημο βάτραχο της country.Από κάτι τέτοια γίνονται οι εφιάλτες.

Εντάξει, ο άσχημος εδώ είναι το «τέρας» Arthur Miller, όμως, αντικειμενικά, δεν παύει να είναι ένας μεγαλύτερος και πολύ άσχημος άντρας που παντρεύτηκε μια από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου.

Δεν θα σταθώ στην Priscilla –είμαι χάμστερ-Presley, ούτε στην υπέρ βαμμένη Lisa Marie, αλλά στην Τρίτη γενιά, την 17χρονη εγγονή του Έλβις, Riley Keough η οποία εδώ συνοδεύεται από το αγόρι της, Bryan, μουσικός.

Αν κρίνω από τις περασμένες γενιές, το κακόμοιρο παιδί ήταν καταδικασμένο να ζήσει χωρίς αίσθηση του γούστου (μεταξύ μας και χωρίς ασέβεια, θυμόμαστε όλοι τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του παππού. Ειδικά στο Λας Βέγκας.)

No comments: