Monday, November 3, 2008

Μα τι σκεφτόσουν;

Μια ξενάγηση στον εφιάλτη της κακής πλαστικής χειρουργικής, με οδηγούς τους διάσημους σταρ του Hollywood.


Τον θυμάστε αυτόν; Πολύ γνωστή φάτσα, έπαιξε ούτε κι εγώ ξέρω σε πόσες ταινίες α’ και β’ διαλογής και μετά εξαφανίστηκε. Γιατί; Ο χρόνος ενασχόλησης ενός άντρα ηθοποιού είναι διπλάσιος από αυτόν μιας γυναίκας, οπότε γιατί ο Gary Busey σταμάτησε να γυρίζει ταινίες;Μήπως η απάντηση είναι αυτή;

Είναι κατανοητό ότι όταν γερνάς σε πιάνει μια ασφάλεια και θες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, να τσιτώσεις το μάγουλο, να σηκώσεις το φρύδι, αλλά επιλέγεις τουλάχιστον ο γιατρός σου να έχει βγάλει την στοιχειώδη γεωμετρία στο γυμνάσιο, ώστε να μην ψάχνεις το φρύδι σου κάτω από τις ρίζες των μαλλιών σου και το στόμα σου κάτω από την μασχάλη σου. Περαστικά σας.
Άλλη μια περίπτωση.
Γυναικάρα. Πάντα ήταν. Και τώρα, γέρασε. Και είπε να βοηθήσει τον εαυτό της και να παραγεμίσει τα μάγουλα σαν λούτρινα αρκουδάκια, μπας και δεν φανούν οι ζάρες.



‘Όμως το αποτέλεσμα σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως θα ήταν καλύτερα να είχε αφήσει τον εαυτό της να γεράσει. H Priscilla Presley σε ρόλο χάμστερ. Αλλη μια τραγική περίπτωση. Την αναγνωρίζετε;

Η Hunter Tylo, από την Τόλμη και Γοητεία, μεγάλωσε. Και θέλοντας να προλάβει τον χρόνο, θεώρησε λογικό να κολλήσει πάνω στο στόμα της ένα χταπόδι.

Όσο για το στήθος της, λίγο ακόμα και θα ακουμπήσει στον αφαλό της. Κρίμα.

Ο Mickey Rourke έμεινε στο μυαλό μου όπως φαίνεται κάτω αριστερά την εποχή που βγήκε το 9.5 εβδομάδες.

Μετά και για τα επόμενα είκοσι χρόνια, θα καταλάβαινα την παρουσία του μόνο από την φωνή του και τα ονόματα στο τέλος της ταινίας διότι κανείς δεν ξέρει πια πώς μοιάζει από την μία μέρα στην άλλη.

Η Courtney Love, υπήρξε επαναστάτρια, grunge, ναρκομανής, η χήρα του Curt, οπότε η απόφασή της να «φτιαχτέι» μας εξέπληξε. Και το αποτέλεσμα; Αφύσικο, ενοχλητικό και
πλαστικό.

Ο Kenny Rogers είναι λαϊκό είδωλο στις ΗΠΑ μαζί με την Dolly Parton με την οποία έχουν κάνει και πολλές εμφανίσεις μαζί.

Όμως η εικόνα του ήταν σταθερή για χρόνια και ξαφνικά εμφανίστηκε στο αμερικάνικο κοινό ένας κυριούλης που μόνο το μούσι και το όνομα θύμιζε τον ώριμο αρρενωπό και γοητευτικό τραγουδιστή

Κάνουν ωρέ οι σκληροί αισθητικές επεμβάσεις;Κάνουν τα παλικάρια ψώνια για κρεμούλες;
Κάνουν και ψωνίζουν και για χρωματιστούς φακούς επαφής.
Ο Σταλόνε στα χνάρια της μαμάς του.


Η Τζάκι Σταλόνε, μέντιουμ, μαμά, και πλέον κλασσικό παράδειγμα της
κακής πλαστικής χειρουργικής.

Τέλος μια πολύ επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση όπου ο πελάτης πέτυχε τον στόχο του και έμοιασε προφανώς, στο είδωλο του.

Η ομοιότητα είναι αποστομωτική.
(προσέξτε στην μύτη του Jackson το κομματάκι από «χανζαπλάστ» που καλύπτει και κρατάει το κενό της μύτης.)

(fe-mail.gr)

No comments: